Workshops

Maitri Karuna Logo Algemene informatie workshops

Elk jaar organiseert Karuna Nederland enkele workshops, verspreid over heel Nederland.

Tijden

In het algemeen beginnen workshops op een vrijdagavond om 20:00 uur, en duren tot ongeveer 22:00 uur. Vervolgens is er op de aansluitende zaterdag een bijeenkomst van  9:30 uur tot 17:00 uur.

Doel

Het doel van deze workshops is om informatie te geven over contemplatieve psychologie en onze manier van werken in Karuna Training. Naast lezingen en korte meditatiesessies worden er ook oefeningen gedaan zodat u kan ervaren hoe de verschillende methodes van Karuna Training werken.

Workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Voorafgaande ervaring met meditatie is niet nodig. Van te voren aanmelden is wenselijk in verband met een beperking van het aantal deelnemers.

De workshops kunnen als op zichzelf staande programma’s gezien worden, maar zijn zeker ook bedoeld voor mensen die overwegen aan de 2-jarige Karuna Training deel te nemen.

Opmerking

Veel Karuna trainers komen uit het buitenland. De voertaal tijdens de workshop is dan Engels, en wij zullen dit vooraf duidelijk vermelden. Als er problemen zijn met het begrijpen van Engels kan er altijd vertaalhulp geboden worden. Graag vernemen we dit van u bij de aanmelding.